Vakmanschap zoals je het nergens anders ziet

Lees het Style magazine over vakmanschap bij Berg&Berg Leiderdorp

Je huis opnieuw inrichten of verbouwen? Daarvoor schakel je de hulp in van een binnenhuisadviseur. Omdat je het beste wil voor je huis en omdat de perfecte inrichting precisiewerk vereist. Bij Berg&Berg Leiderdorp krijg je vakmanschap zoals je dat nerg...
Lees meer

Wij hebben aandacht voor mooi wonen

Met trots mogen wij ons exclusieve dealer van NL Label noemen. Want wij adviseren de producten uit deze collectie maar al te graag. Dat komt door de hoge kwaliteit, de perfect afgestemde collectie en de up-to-date stijlen. Ook onze interieurvakmannen zijn fan: de producten zijn fijn om te installeren en het resultaat is altijd verbluffend! Wil je meer weten over het merk en de collectie? Bekijk de nieuwste stijlen in het magazine.

Zo ziet vakwerk bij Berg&Berg Leiderdorp eruit

Een adviesgesprek helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Op het gebied van stijl en kleuren, maar ook wensen als energiezuinig of duurzaam. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar een persoonlijk interieur. Heb je foto’s of stalen verzameld, een bouwtekening of heb je een moodboard gemaakt van je droominterieur? Neem die mee! 

Ons advies moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook kloppen. We houden daarom ook rekening met technische aspecten van een ruimte, denk aan de plaats van ramen en stopcontacten. Heb je bijvoorbeeld een draai-kiepraam dan past daar niet alle zonwering in. Wij ondervangen dit direct zodat jouw interieurplan ook realistisch wordt. 

Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten. Vervolgens kunnen we die op maat voor jou bestellen. Ook beoordelen we de kwaliteit en ondergronden van muren en vloeren zodat we gericht te werk kunnen gaan. 

Op de met jou afgesproken datum komen onze eigen specialisten de vloer-, wand- en raambekleding vakkundig bij je installeren. Wij houden intussen contact en je kunt altijd vragen stellen. We vertrekken pas als het interieur geheel naar wens is opgeleverd.

accordion

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief

Inspiratie en tips voor een fijn thuis

Klik om de afbeelding te vergroten

Woon je in de regio Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest? Dan is Berg&Berg Leiderdorp jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg&Berg Leiderdorp jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.